Munkavédelem

 

A munkavégzés során is fontos szem előtt tartanunk a biztonságot és az egészség megóvását. A munkavállalók és a munkáltatók számára is egyaránt fontos a munkahelyek megfelelő ergonómiai kialakítása, a zaj csökkentése, a nemdohányzók védelme stb...

A munkavédelemnek két fő területe, a munkaegészségügy és a munkabiztonság. A munkabiztonság meghatározza az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzésre vonatkozó szabályokat és ellenőrzi ezen szabályok betartását. A munkabiztonság által támasztott követelmények betartásával megvalósíthatóak a balesetmentes munkavégzés feltételei. A munkavédelmi szabályok és előírások betartásával csökken a veszélyforrások száma.

A munka egészségügyi tevékenység célja pedig, hogy a munkavállaló egészségét megóvja a munkahigiénia és a foglalkozás-egészségügy révén.

Cégünk széles termékpalettával áll rendelkezésére a munkavédelem teljes területén.

Legyen szó védőkesztyűkről, védőszemüvegekről, a fej-arc-hallás védeleméről, speciális ruházatokról vagy akár leesés elleni védőeszközökről, mi segítünk Önnek a választásban. Forduljon hozzánk bizalommal.Munkaruha - Munkavédelem - Takarítás - Higiénia - Győr - Munkaruha üzlet - 9023 Tihanyi Árpád u. 85.