Euro-Barbelo

Cégünkről

 


Cégünk 1995 óta töretlen sikereket ér el a munkaruházati és munkavédelmi piacon. Ennek oka, hogy megrendelőink minden igényét maximálisan igyekszünk kielégíteni. A kezdetekben kizárólag nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozásunkat tovább gondolva nyitottunk a kiskereskedelmi vásárlóink felé is, így üzlethelyiségünkben személyesen szolgálhatjuk ki őket.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, aktualizáljuk. Az egyre nagyobb vásárlói kör maximális kiszolgálásának érdekében pedig 2016 óta családi vállalkozásként működünk, ezzel is biztosítva a már megszokott minőséget és pontosságot vásárlóink felé.

A munkaruha és munkavédelmi terület mellett 2016 óta új szegmensben is szerepet vállal cégünk. Takarítási szolgáltatások, valamint higiéniai termékek forgalmazása is felkerült a termékpalettánkra.

Kiemelten fontos számunkra, hogy partnereinkkel hosszú távú és tartós üzleti kapcsolatot alakítsunk ki. Ennek érdekében maximális elégedettségre törekszünk. Versenyképes áraink, minőségi termékeink, rövid szállítási idők, pontosság és megbízhatóság jellemzi vállalkozásunkat minden területen.

5 érv amiért érdemes bennünket választania

 

  • Több mint 20 év gyakorlati tapasztalat a munkaruházat és a munkavédelem területén.
  • Versenyképes árak, minőségi termékek és pontos határidők
  • Ingyenes tanácsadás
  • Ingyenes kiszállítás
  • Időt és energiát spórolunk Önnek


Munkaruha - Munkavédelem - Takarítás - Higiénia - Győr - Munkaruha üzlet - 9023 Tihanyi Árpád u. 85.